Chery представила конкурента Toyota Camry

Китайська компанія Chery презентувала нову модель Arrizo 8. Новинка займе місце між моделями Arrizo 5 Plus та Arrizo 5 Pro.

Характерними особливостями автомобіля стало велике облицювання радіатора, повнорозмірні світлодіодні фари, велика кількість хрому, а також похила лінія даху. Візуально автомобіль нагадує свого основного конкурента Toyota Camry, але відрізняється квартетом хромованих патрубків вихлопної системи.

Усередині буде розташовуватись повністю цифрова панель приладів, яка складається з двох 12,3-дюймових дисплеїв, об’єднаних під загальним склом. Для обробки використовується двокольорова шкіра, полірований алюміній та дерев’яні ламіновані панелі. Дверні карти нагадують своїм дизайном Lexus LC.

Силова установка буде представлена ​​1,6-літровим турбомотором потужністю 197 к.с. та 290 Нм. Також буде доступний турбований 2-літровий двигун з віддачею 254 к.с. та 390 Нм. Для обох варіантів буде доступна лише 7-ступінчаста роботизована коробка з двома зчепленнями.

Chery Arrizo 8 очікується у китайських дилерів в третьому кварталі цього року. За оцінками експертів, вартість новинки починатиметься з позначки 140 тисяч юань (приблизно $22000).

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти