Компанія Lexus представила оновлений UX 250h

Компанія Lexus представила оновлений UX 250h із гібридним двигуном. Модель отримала оновлений дизайн, покращену мультимедійну систему та можливість підключення. Окрім того, бренд анонсує появу нової спортивної комплектації F SPORT Design.

Розробники вдосконалили основні елементи UX для досягнення ще більшого комфорту та динамічності водіння. Жорсткість кузова покращена завдяки використанню додаткових точок зварювання.

Позашляхові властивості UX 250h посилено завдяки повнопривідній версії з електронною системою повного приводу E-Four.

Для оновленої моделі доступна опція двоколірного фарбування. Можна вибрати один із 6 кольорів у поєднанні з контрастним чорним дахом для комплектацій F SPORT та F SPORT Design.

Мультимедійна система оснащена функцією розпізнавання голосу та помічником Hey Lexus (Хей, Lexus). У стандартну комплектацію також входить інтеграція зі смартфоном через Apple CarPlay (бездротове з’єднання) або Android Auto (дротове з’єднання).

В оновленому UX встановлена ​​нова мультимедійна система Lexus MM21, яка відрізняється швидшим відгуком, розширеною функціональністю та більш інтуїтивним керуванням. Сенсорний екран більшого розміру має діагональ 12,3 або 8 дюймів. На центральній консолі тепер розташовані елементи керування підігрівом сидінь.

Комплектація F SPORT Design відрізняється решіткою радіатора Lexus із сітчастим L-мотивом, виконаним у чорному кольорі, з вугільно-чорною окантовкою нижньої частини, що підкреслює спортивний характер автомобіля. Той самий мотив присутній у збільшених лицьових панелях з протитуманними фарами та ліхтарями підсвічування поворотів у передньому бампері. Нова комплектація також має підігрів передніх сидінь, двозонний клімат-контроль, камеру заднього виду, датчик дощу, хромовані рейлінги на даху та чорні молдинги колісних арок.

Також оновлений UX у комплектації F SPORT тепер має адаптивну систему регулювання жорсткості підвіски (AVS), а також передні та задні демпфери вібрацій кузова.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти