Тепер знайти паливо поблизу власного автомобіля стало простіше

Українська IT-компанія (команда розробників сервісів Gravitec.net та Piar.io) створила новий швидкий та зручний спосіб пошуку пального, який об’єднує переваги усіх раніше створених сервісів, йдеться в матеріалі Авто24.

Це Telegram-бот “VSU (Водійський сервіс України”, що збирає інформацію не тільки від АЗС, а й від автомобілістів, а також за запитом користувача моніторить наявність пального та повідомляє його про всі оновлення. До того ж, VSU bot веде Telegram-канал у всіх містах України з можливістю коментування.

Працює це наступним чином: користувач, який шукає пальне, вносить дані для постійного моніторингу (тип пального, свою локацію) і щойно з’являється інформація щодо запиту, бот надсилає сповіщення. Користувач має змогу додатково перевірити отриману інформацію за відгуками в Telegram-каналі.

VSU bot працює і в інший бік — автомобілісти, які очікують в черзі на заправці, вносять інформацію про наявність пального в бот за допомогою простого інтерфейсу. Місто, заправка та її адреса визначаються автоматично. Користувачу достатньо вибрати зі списку тип пального, його ціну та довжину черги. Бот опрацьовує інформацію та додає її в Telegram-канал, де користувачі в реальному часі можуть додавати коментарі до опублікованого повідомлення.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти