В Україні вартість бензину та дизеля впала: яка ситуація з цінами на пальне в регіонах

Дані моніторингу “Консалтингової групи А-95″ свідчать про те, що минулий тиждень приніс значні зміни у оптових цінах на нафтопродукти. Зазначається, що дизпальне торгувалось у діапазоні 51-62 грн/л., а бензин пропонувався в межах 48-55 грн/л, повідомляють в ТСН.

Бензин протягом тижня втратив 1-2 грн/л. Тут діапазон торгівлі склав 50-54 грн/л. Бензин міні-НПЗ пропонувався по 48-49 грн/л в центральному регіоні та по 52 грн/л — в східних областях.

Щодо дизеля, то як і минулого тижня, найнижчі ціни можна було зустріти в південному регіоні. В п’ятницю, 24 червня, дизель тут пропонувався по 51-54 грн/л, а з 17 червня ціна втратила 1-2 грн/л.

Західний регіон займає другу сходинку в ціновому змаганні. Тут дизель можна було придбати в діапазоні 51-56 грн/л, що також нижче цін минулої п’ятниці на 1-2 грн/л. У доступі були як автонорми, так і вагонні партії. Вартість останніх перебувала на рівні 68 000 грн/т. В північних та центральних регіонах цінники на ДП скинули 3-4 грн/л за тиждень, і дизель в п’ятницю торгувався по 55-60 грн/л.

Стабільно дорожче дизельне пальне в східних областях країни, його можна купити за 58-62 грн/л, що також свідчить про зниження цін на 3-4 грн/л.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти