Міністр інфраструктури повідомив, коли відремонтують дорогу Одеса – Рені

Ремонт траси Одеса – Рені, яка є важливою транспортною артерією Одещини, буде завершено цього року.

Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян сказав, перебуваючи у робочій поїздці на Одещині, повідомила прес-служба відомства.

“Одеська область демонструє хорошу динаміку з відновлення доріг. Зроблено вже чимало, і я дякую голові області за якісну командну роботу, яка спрямована на результат. Цього року питання ремонту дороги Одеса – Рені – це питання номер один. Я щиро хочу, щоб і траса, яка в 2016 році була однією з найгірших в Україні, стала найкращою в 2018 році”, – сказав Омелян.

Міністр підкреслив, що зараз дороги будуються мінімум з п’ятирічною гарантією.

“На усі дороги, які ми будуємо, починаючи з 2016 року, діє гарантія 5 років. З цього року, я сподіваюся, гарантійний термін 10 років і більше”, – сказав Омелян.

Укравтодор зробив жорсткішими вимоги до підрядників – тепер за всіма контрактами на середній ремонт гарантія не менше 5 років, на капітальний – не менше 10 років.

Відповідно до стратегії розвитку українських доріг, планується за 5 років з’єднати якісними дорогами усі обласні центри.

У 2017 році в Україні відремонтували найбільшу кількість доріг за останні 5 років – 2,1 тис. км доріг. Для порівняння, у 2014 році було відремонтовано тільки 102 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти