В Україні розпочали виробництво нового автомобіля

Завод спецтехніки “Техкомплект” представив першу модель нового зерновозу, який отримав робочу назву MEGA Koshmanivets. При цьому вся лінійка фірмових зерновозів виробництва “Техкомплект” випускатиметься під маркуванням AGRiLine.

Зерновоз MEGA Koshmanivets з лінійки AGRiLine призначений для АПК України, кузов має розвантаження назад і праворуч, обсяг завантаження сільськогосподарськими культурами розрахований на 35 кубометрів. Що ж до вантажопідйомності, то для цієї моделі як базове шасі використано китайську вантажівку з повною масою 33,5 т і допустимою вантажопідйомністю 24,5 т, але ресурсно зерновоз з таким обсягом кузова і на базі будь-яких інших шасі з повною масою від 32 т та вище рекомендується завантажувати до 20 тонн. Кузов опціонально комплектується тентовим покриттям для захисту вантажів, що перевозяться.

Основні відмінні моменти кузова-зерновоза виробництва Техкомплект:

• застосування високоміцної сталі Strenx 700 для виготовлення силових елементів платформи та бортів;

• імпортна фабрична фурнітура для перекидання кузова;

• гідравліка Hyva;

• особлива конструкція профілю стійки кузова та борту, що дає змогу виключити використання прямокутної профільної труби при виготовленні кузова;

• платформа конструкції європейського типу, що складається з поздовжніх лонжеронів, виконаних із сталі Strenx 700, та гнутих поперечок трапецієподібної форми.

Джерело autoconsulting.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти