Компанія Volkswagen активно розвиває виробництво електрокарів

До кінця 2022 року скоротяться терміни постачання електромобілів Volkswagen AG. На це розраховує головний виконавчий директор концерну Герберт Дісс.

“Прогноз дуже хороший, у нас дуже хороший обсяг замовлень в Азії, — сказав Дісс. — Ми намагаємося забезпечувати короткі терміни постачання”.

З його слів, цей період року виявився для компанії піковим, тому концерн нарощує виробництво. VW прискорить виробництво у другому півріччі 2022 року, щоб зуміти скоротити терміни постачання електромобілів.

“У Європі й США також спостерігається високий попит”, — сказав Дісс.

Ситуація з дефіцитом напівпровідників, зі слів глави VW, все ще є перешкодою для виробництва, проте він розраховує на її покращення незабаром.

Volkswagen розпочав будівництво заводу з виробництва акумуляторів у Зальцгіттері й оголосив про початок роботи нової компанії-виробника PowerCo. У повідомленні VW сказано, що PowerCo. “…відповідатиме за всі глобальні операції в галузі виробництва акумуляторів Volkswagen Group”. До 2030 р. PowerCo. разом із партнерами інвестує понад 20 млрд євро у розвиток цього сегменту бізнесу. Річний виторг компанії, як очікується, перевищуватиме 20 млрд євро, її штат у Європі складе до 20 тисяч чоловік.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти