Найпотужнішу і найшвидшу Honda розсекретили: вона розвиває 270 км/год і коштує $40 000

Компанія Honda представила найпотужнішу версію моделі Civic.

Зовні новинка від звичайної версії відрізняється збільшеним переднім повітрозабірником, обвісом і заднім антикрилом. Крім того, колісні арки трохи розширені, щоб вмістити шини розміром 265/30 ZR19. Ззаду видно три широкі вихлопні труби.

В обробці салону використали алькантару, а педалі прикрасили алюмінієвими накладками. Нова Honda Civic Type R отримала спортивні передні ківшеподібні крісла й особливий металевий важіль КПП.

Поки що розсекретили лише приблизні характеристики Honda Civic Type R. Відомо, що хетчбек залишився передньопривідним і зберіг 2,0-літровий турбомотор попередника, але став потужнішим — віддача перевищила 320 к.с. Розгін до 100 км/год займає близько 5 секунд, а максимальна швидкість становить 270 км/год. Після припинення виробництва суперкара NSX це найпотужніша та найшвидша Honda.

Ця версія, як і раніше, оснащена 6-ступінчастою механічною КПП і диференціалом, який самоблокується. Традиційно підвіска доопрацьована та встановлені гальма Brembo. На знаменитому автодромі Нюрбургрінг хетчбек встановив рекорд кола серед передньопривідних автомобілів.

Купити даний екземпляр можна буде за ціною приблизно від 40 000 доларів. Примітно, що це остання бензинова модель японської марки, всі наступні Honda будуть гібридами або електромобілями.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти