Компанія Nissan почала відвантажувати повністю електричний кросовер Ariya дилерам

Перші екземпляри повністю електричного кросовера Nissan Ariya з’явилися в порту Тайн на північному сході Англії.

Вони пройдуть остаточний контроль якості перед відправкою до дилерських центрів, де їх використовуватимуть для тест-драйвів, а потім для доставки клієнтам.

Партія додаткових моделей Ariya прибуде найближчими тижнями.

У Великобританії Nissan Ariya доступний у комплектаціях Advance та Evolve з трьома різними комбінаціями акумуляторів та двигуна. Є версії із приводом на два колеса з невеликим акумулятором на 63 кВт*год, варіант із приводом на два колеса з акумулятором більшого розміру на 87 кВт*год та флагманська версія e-4ORCE AWD з акумулятором на 87 кВт*год. Ціни починаються з 43 845 фунтів стерлінгів за Ariya Advance з батареєю на 63 кВт * год і досягають 56 290 фунтів стерлінгів за версію e-4ORCE Evolve з акумулятором на 87 кВт * год.

Модельний ряд Ariya трохи відрізняється на різних ринках, оскільки не скрізь продається кросовер з батареєю на 63 кВт * год. Наприклад, в США базовим є Ariya Venture+ FWD з ​​одним електродвигуном потужністю 289 к.с. та батареєю на 87 кВт*год. Початкова ціна складає 45 950 доларів. Інші запропоновані варіанти включають Ariya Evolve+ FWD потужністю 325 к.с. з акумулятором на 87 кВтг і рекомендованою виробником роздрібною ціною 58 950 доларів.

Джерело autotema.org.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти