Компанія Toyota представить нові покоління Toyota Prius та Land Cruiser Prado

Японське видання Best Car поділилося інсайдерською інформацією про розвиток модельної лінійки Toyota. Як стало відомо, до кінця 2022 року на нас чекає кілька прем’єр. Зокрема, 2 серпня очікується прем’єра спеціальної версії Land Cruiser Prado з поліпшеними екстер’єром та інтер’єром. Наступне покоління вийде влітку 2023 року.

Гібрид Toyota Prius наступного покоління має дебютувати у грудні цього року. Трохи пізніше, у квітні 2023 року, має вийти нова Toyota Alphard, а влітку 2023 очікується вихід нового Land Cruiser Prado.

Виходячи з розсекреченого плану новинок, «п’ятий» Prius покажуть у двох модифікаціях — зі стандартною гібридною установкою, що заряджається. В основі «гібриду» повинен залишитися той же 1,8-літровий двигун, проте кузов буде повністю новим, а нинішній акумулятор буде замінено на новітню тягову нікель-металогідридну батарею підвищеної ефективності.

У квітні 2023 року зміна поколінь чекає на п’ятидверний мінівен Toyota Alphard. У наступному поколінні вен позбудеться спортивної версії Vellfire. Основою “четвертого” Alphard стане нещодавно розроблена платформа TNGA. Також вену дещо перемалюють кузов, але габарити збережуться. Силові установки новий Toyota Alphard розділить з Crown наступного покоління. Це будуть гібридні силові агрегати на базі бензинових моторів робочим об’ємом 2,4 і 2,5 літра. Мінівен буде доступний з переднім і повним приводом.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти