З непопулярного Lexus CT зроблять найдешевший кросовер бренду

Компанія Lexus не планує відмовлятися від моделі CT, проте виробник готує її суттєво модернізовану версію, яка перейде із сегмента легкових автомобілів до класу кросоверів. Завдяки компактним розмірам автомобіль має стати найдешевшим «паркетником» у лінійці компанії.

Судячи з перших неофіційних рендерів новинки, які демонструють можливий дизайн переробленого Lexus CT, можна помітити, що автомобіль виглядає навіть не як повноцінний кросовер, а як крос-хетчбек.

Також в компанії можуть використати для фактично цілком нової моделі інше найменування, яке краще підходитиме їй з маркетингової точки зору, особливо в Європі.

Передбачається, що наступник Lexus CT збереже всю свою широко агрегатну гаму, включаючи гібридну силову установку, яка стане головною в лінійці двигунів. Крім неї, у моделі повинен з’явитися також повністю електричний варіант.

Терміни дебюту майбутнього найдоступнішого кросовера Lexus поки не визначені, але японські ЗМІ стверджують, що йдеться про кінець 2024 – початок 2025 року.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти