Компанія Chevrolet представила новий компактний кросовер Seeker

Компанія Chevrolet представила новий компактний кросовер під назвою Seeker. Прем’єра новинки відбулася в Китаї, де він і з’явиться насамперед. Головну роль розробці моделі зіграло місцеве спільне підприємство SAIC-GM.

Габаритні довжина, ширина та висота Chevrolet Seeker становлять 4537, 1823 та 1564 мм відповідно. Тобто, він на 126 мм довший, на 15 мм ширший і на 100 мм нижче за кросовер Trailblazer, виробництво якого зовсім недавно запустили в Узбекистані.

Дизайн кросовера поки що можна оцінювати лише за топовою, найдорожчою версією RS, яка відрізняється наявністю оригінального «спортивного» обвісу, чорного контрастного декору та великих 18-дюймових дисків. Базові варіанти, швидше за все, будуть простішими — вони отримають стандартні бампери та 17-дюймові колеса.

У салоні Chevrolet Seeker дуже схожий на нещодавно представлений Chevrolet Tracker RS. Новинка теж має два великі дисплеї діагоналлю по 10,25 дюйма кожен. Один із них виконує роль цифрової панелі приладів, а другий монітор мультимедійної системи. Передні крісла з підігрівом, вентиляцією та електроприводом. Опціонально доступні панорамний дах та двозонний клімат-контроль.

Chevrolet Seeker оснащується бензиновою «турбочетвіркою» об’ємом 1,5 літра та потужністю 179 к.с. Двигун поєднується з варіатором і лише переднім приводом.

Виробництво та продаж Chevrolet Seeker розпочнуться в Піднебесній вже цієї осені, а пізніше кросовер з’явиться і на інших ринках. Ціни поки що не називаються.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти