Honda показала новий Civic Type R потужністю понад 300 кінських сил

Новий Civic Type R 2023 року був показаний на четвертому раунді чемпіонату Super GT 2022 в Японії, який проходив на автодромі Fuji Speedway 6 і 7 серпня.

Найзначнішим оновленням Civic Type R від Honda Access є наявність нового заднього антикрила з вуглецевого волокна. Це крило не тільки важить на 1 кг (2,2 фунта) менше, ніж стандартне, але воно також має набагато гострішу та агресивнішу форму, яка повинна сприяти збільшенню притискної сили. Це крило також інтригує, оскільки воно також має аеродинамічні плавники знизу.

Також Civic Type R має комплект яскраво-червоних дзеркал, які ідеально поєднуються з червоними гальмівними супортами, червоними значками та червоними центральними ковпаками.

Honda Access також була зайнята розробкою серії внутрішніх деталей для хот-хетча. До них входять накладки на пороги з підсвіченим логотипом Type R, алюмінієва ручка перемикання передач, обтягнута червоною шкірою, оздоблення з вуглецевого волокна та червоного поліестеру, характерні килимки, нові ліхтарі та бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

Honda Access почне продавати аксесуари японським клієнтам у вересні. Однак залишається невідомим, чи інші ринки також отримають запчастини.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти