Зовнішність нового Ford Edge показали на фото

У базі Міністерства промисловості та інформатизації КНР з’явилися фотографії кросовера Ford Edge наступного третього покоління. Він отримає дизайн в стилі крос-ліфтбека Evos, збільшиться в розмірах і виглядатиме солідніше.

Edge радикально змінив імідж і став виглядати солідніше і статусніше попередника. Дизайн загалом повторює стилістику останніх новинок Ford для Китаю – від крос-ліфтбека Evos і седана Mondeo до позашляховика Equator.

Змінилися і розміри. За габаритами новий Edge перевершив китайський Toyota Highlander і вже наближається до місцевого Explorer.

Фотографій салону поки немає, але, скоріш за все, в ньому буде величезний цифровий кластер практично на всю ширину передньої панелі, нові матеріали обробки та обладнання.

Під капотом буде встановлений 2-літровий EcoBoost потужністю 251 кінська сила. Він прийде на зміну аналогічному агрегату з віддачею 245 сил, що поєднується з восьмидіапазонним автоматом, переднім або повним приводом. Також новий кросовер може отримати гібридну силову установку, але про неї подробиць поки немає.

За попередньою інформацією, продаж нового Edge в Китаї розпочнеться наступного року. Випускатиме позашляховики, як і раніше, буде СП Changan Ford. Ціни поки що не оголошені. Нинішній Edge Plus коштує від 229 800 до 269 800 юанів, (34-40 тисяч доларів).

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти