Найдешевший седан Toyota оновився

Компанія Toyota представила нове покоління седана Yaris Ativ, створеноого спеціально для незаможних ринків Латинської Америки і Південо-Східної Азії. Спочатку його почали продавати в Таїланді, а потім і в інших сусідніх країнах вказаних регіонів.

Новий Yaris Ativ має більш солідний дизайн. Для більшої презентабельності японці оснастили його додатковими віконцями в задніх стійках кришки і збільшеними кутами відкривання дверей.

Перейшовши на сучасну модульну платформу DNGA (Daihatsu New Global Architecture, розновидність глобальної архітектури TNGA), седан у всіх напрямках підріс на 5-10 міліметрів: до 4 425 міліметрів у довжину, 1 740 міліметрів у ширину та 1 480 міліметрів у висоту при колісній базі, рівний 2 620 міліметрам.

В салоні з’явилися більш якісні матеріали обробки, новий руль, інші сидіння, контурна світлодіодна підсвітка з 64 кольорів, приладова панель з 7-дюймовим екраном і медіасистема з 9-дюймовим дисплеєм, що підтримує бездротове підключення смартфонів за Apple CarPlay і Android Auto.

Список опцій доповнили камери кругового огляду, система безключового доступу, а також комплекс Toyota Safety Sense, в який входять адаптивний круїз-контроль і системи автоматичного гальмування, утримання в смузі і переключення дальнього світла.

Силова установка представлена атмосферним двигуном об’ємом 1,2 літра на 94 к.с. і 110 Нм крутного моменту, в парі з яким працює безальтернативний безступінчастий варіатор. Більш потужні версії вийдуть у продаж пізніше.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти