Власник Tesla імплантував під шкіру ключ-картку

Зараз більшість ключів від машини навіть не є ключами. Це брелоки або, у випадку невеликої кількості брендів, картки з технологією NFC. Кілька автовиробників навіть надають доступ до автомобілів через програми для смартфонів.

Але що робити, якщо ви постійно втрачаєте ключ? Що ж, ви можете імплантувати ключ собі під шкіру.

Користувач Twitter на ім’я Брендон Далі отримав підшкірний імплантат чіпа в свою руку і тепер це дозволяє йому відкрити двері до своєї Tesla Model 3. В інтерв’ю з Teslarati, Брендон пояснює, як виникла така можливість: “Я в бета-групі з близько 100 людей, і ця група може виконувати безпечні транзакції та аплети карток Java. Компанія буквально має власний магазин програм, з допомогою яких ви можна бездротовим способом встановлювати додатки у ваше тіло за допомогою цих чіпів. І одним із додатків якраз стала карта-ключ Tesla. Тож це був перший додаток, який я на ньому встановив, оскільки у мене є Tesla, і тепер я використовую його як свій ключ, коли мій ключ Bluetooth виходить з ладу або я не маю своєї картки-ключа. Ви просто користуєтеся рукою.”

Однак, як демонструє наведене відео з Twitter, чіп має бути ближче до автомобіля, ніж традиційний брелок або карта, і це має як недоліки, так і переваги.

Джерело theroad.in.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти