В Україні зріс попит на оренду елітних броньованих авто

Сьогодні будь-які броньовані автомобілі виявились просто «золотими». І тому є як очевидні, так і дуже неочікувані причини та потреби.

Почнемо з того, що останні півроку на сайтах з продажу авто фактично зникли всі броньовані машини, як нові, так і «не першої свіжості». Причому враховуючи ті «пам’ятники», що стояли у продажу не один і навіть не два роки. Лишилися або занадто дорогі (як для свого стану та рівню захисту), або інкасаторські. Щодо прокату броньованих авто, найбільшою популярністю користуються Mercedes S-класу і позашляховики.

Здавалось би, якщо у людини є потреба в броньованому автомобілі, то він навряд чи жебракує і, скоріш за все, може собі його придбати. Але це хибна думка. Виявляється, найчастіше броньовані авто на прокат беруть не олігархи і навіть не їх діти. Про це кажуть в компанії TopGuard, яка першою в Україні запропонувала широкий вибір броньованих авто з охороною, супроводом і гарантіями безпеки.

Для яких цілей в Україні найчастіше орендують захищені автомобілі як у період дії воєнного стану, так і в мирний час:

– Угоди з продажу/купівлі нерухомості;

– Угоди з готівкою і цінними паперами;

– Супровід і захист під час «небажаних» зустрічей;

– Супровід і захист осіб, які отримували погрози;

– Інвестиційні угоди;

– Трансфер і супровід VIP-гостей з аеропорту/вокзалу.

Говорячи про сьогодення, можна було б подумати, що броньована машина потрібна для пересування «гарячими точками» та/або з метою запобігання обстрілів, але насправді найбільшим попитом користується супровід при купівлі-продажу майна і т.п.

Скільки коштує оренда броньованого авто

Залежно від класу автомобіля і рівня захисту, вартість прокату варіюється від $260 до $650 за годину. Але є певні лайфхаки які допоможуть вам зекономити ваші кошти. Наприклад, якщо ви замовите броньований Mercedes-Benz W221 з мінімальним фіксованим часом роботи (до 4 годин), то фіксована ціна в ТопГард по місту Київ буде всього 400$, погодьтесь що це вже цілком прийнятна вартість щоб убезпечити власні активи та своє життя! Зазвичай такий пакет замовляють для супроводу фінансових угод або трансферів та зустрічей.

Те ж стосується й оренди броньованої машини за певний період – чим довше, тим дешевше.

Броньовані автомобілі, які користуються найбільшим попитом

– Mercedes S-класу різних поколінь (від W220 до W222);

– Toyota Land Cruiser.

Що стосується рівня захисту, найпопулярнішими броньовиками для цивільних є автомобілі B7 – така броня витримає попадання з гвинтівки калібру 7,62 кулями з термозміцненим сердечником (найпотужніша стрілецька зброя), а також збереже життя пасажирів від вибуху осколкової гранати.

Виявляється, коли мова йде про пересування на орендованому броньованому авто, він ще й має дуже незвичні для пересічних громадян додаткові функції (принаймні ті автомобілі, які надає в оренду TopGuard). А саме:

– Велика тактична аптечка;

– Дефібрилятор;

– Помпа штучного дихання і кисню;

– У наявності закодований канал зв’язку;

– Перед видачою автомобіля (з водієм чи без – не важливо), він проходить перевірку на наявність прослуховуючих пристроїв і «жучків»;

– Водій броньованого авто має підтвердженні відповідним сертифікатом знання та навички надання першої домедичної допомоги.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти