У Монако паркувальник розбив Ferrari за 3,6 мільйона євро на очах у власника

У Монако паркувальник розбив дорогий спортивний автомобіль Ferrari LaFerrari за 3,6 мільйона євро на очах його власника. На відео події звернуло увагу видання The Sun.

На записі видно, як Ferrari синього кольору повільно їде вулицею. Потім він з’їжджає на узбіччя дороги, де на нього чекає господар, і зупиняється позаду припаркованих мопедів.

Паркувальник деякий час сидить у салоні заведеного автомобіля і, ймовірно, шукає ручне гальмо. Далі він відчиняє двері і вистрибує з Ferrari. При цьому двигун машини, як і раніше, залишається заведеним. За кілька секунд автомобіль починає рухатися вперед.

Чоловік відчайдушно намагається застрибнути назад у салон і натиснути на гальмо, оскільки Ferrari їде у напрямку мопедів. Він не встигає врятувати машину, і вона з гучним хрускотом врізається в них. За кадром чути, як розлючений власник авто кричить: Ти що, тупий? Забирайся звідси!”

Після цього на відео показано, як Ferrari рухається дорогою наступного дня після інциденту з мопедами. На автомобілі видно безліч подряпин. Ремонт машини коштуватиме щонайменше 1-2 тисячі євро.

Модель LaFerrari коштувала 1,2 мільйона євро, коли вона надійшла у продаж. Зараз ці автомобілі зустрічаються рідко і цінуються набагато вище – близько 3,6 мільйонів євро. У деяких випадках ціна на цю модель сягає 8,4 мільйонів євро.

Джерело toneto.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти