Рідкісний суперкар Spyker з українськими номерами був помічений в Європі

Таких автомобілів було вироблено всього 25 екземплярів на весь світ! Мова йде про дуже ексклюзивний Spyker C8 Laviolette Basic Instinct 2 Edition. Це раритет голландського виробництва, присвячений кінострічці «Основний інстикнт 2».

Даний Spyker C8 Laviolette Basic Instinct 2 Edition має порядковий номер «08» (із загального складу в 25 штук) і не міг знайти власника в Україні майже 10 років! Багатостраждальний Спайкер отримав реєстрацію у 2016-му році. До цього моменту він або стояв у автосалоні, або час від часу світився на різних автомобільних заходах.

Потрапивши до України, його виставили на продаж майже за чверть мільйона євро. Як для машини тоді ще маловідомої марки в Україні (та і зараз про неї мало хто знає серед пересічних українців), це був дуже вражаючий цінник. З роками автомобіль старішав і зрештою суттєво подешевшав. І хоча достеменно невідомо, за скільки його купив киянин, але точно знаємо, що в рази дешевше від початкової вартості.

І до початку війни Spyker дуже нечасто з’являвся на дорогах, а з початком і взагалі зник з поля зору, як і більшість мажИрних тачок України. І ось днями суперкар був помічений на своїй історичній Батьківщині, у Нідерландах.

Характеристики Spyker C8 Laviolette:

• Двигун V8 об’ємом 4,2 л від Audi
400 кінських сил.
• Розгін до 100 км/год – 4,5 секунди.
• Максимальна швидкість – 300 км/год.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти