Виробник iPhone готує електромобіль із запасом ходу 700 км

Тайванський IT-гігант Foxconn готується вивести на ринок новий електричний кросовер під назвою Luxgen n7. Він є серійною версією концепту Foxtron Model C, представленого у листопаді 2021 року.

У розробці електрокара брав участь найбільший тайванський автовиробник Yulon Motor, а за дизайн відповідало італійське ательє Pininfarina. Товарний варіант майже повністю повторив шоу-кар. Відмінності зводяться до трохи підкоригованих бамперів, меншої кількості виштамповок та інших колісних дисків.

Відомо, що семимісний електрокросовер Luxgen n7 побудований на платформі MIH від Foxtron і досягає у довжину 4640 мм при колісній базі 2860 мм. Модель буде запропонована з одним та двома електромоторами з віддачею до 408 к.с. На одному заряді він зможе проїжджати до 700 км.

Прем’єра серійної новинки відбудеться найближчим часом, а у продаж вона надійде у жовтні цього року. Спочатку кросовер пропонуватиметься в Тайвані, а потім його мають намір вивести на інші ринки. На даний момент компанія відкрила попереднє замовлення на електрокар. Розмір авансу становить лише 32 долари. За попередньою інформацією, початковий цінник Luxgen n7 складе 33 тисяч доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти