Дилер розбив найпотужнішу Tesla Model S: клієнт залишився без машини

Співробітник дилерського центру Tesla у штаті Техас (США) вирішив протестувати електричний Model S Plaid перед тим, як передати його клієнту. На жаль, у цієї поїздки виявився сумний фінал.

Проїхавшись територією центру, представник дилера виїхав на сусідню вулицю. Якоїсь миті він відволікся і не пропустив Audi A5. Остання на високій швидкості в’їхала у задню частину електромобіля. Удар був настільки сильний, що в салоні Тесли спрацювали всі подушки безпеки, а водієві Ауді взагалі знадобилася медична допомога.

Звичайно електрокар не ремонтуватимуть, а просто спишуть. Все б нічого, але майбутній власник уже сплатив за нього. Тому дилери повідомили покупця про подію та попросили почекати. Чоловік не став цього робити та знайшов аналогічну машину в автосалоні.

Представники американської компанії спочатку погодилися на заміну електрокара, але потім передумали, пославшись на проблеми зі страховою. У результаті власнику розбитого Tesla Model S Plaid вартістю 155 000 доларів доведеться чекати близько чотирьох тижнів, перш ніж йому доставлять нову машину. Підмінний транспорт при цьому йому не запропонували.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти