У мережі показали перші фото нової Mazda MX-5

Актуальне покоління Mazda MX-5 продається на світових ринках із 2015 року. Отже, можна сказати, що ця модель вже застаріла і потребує оновлення. До мережі потрапили «шпигунські» фотографії з тестовим прототипом Mazda MX-5 2024.

Японську компанію можна назвати досить розумною, тому що вона завдала трохи камуфляжу лише на передню частину автомобіля. Недосвідчені люди можуть подумати, що бачимо лише злегка оновлену модель. Передня частина має повністю ідентичну поточну версію. Фари не змінилися, як і бічні отвори повітрозабірників з решіткою радіатора. Однак деякі фотографії допомагають розібратися з тим, що ми бачимо насправді.

Швидше за все, насправді ми бачимо не нове покоління MX-5, а оновлений кузов моделі поточного покоління. Спеціальне маскування не дозволяє нам розглянути дрібні деталі, але помітно, що задні крила стали ширшими. Це говорить нам про те, що спортивний автомобіль матиме ширшу посадку при колісній базі того самого розміру. Крім того, можна помітити дроти від випробувального обладнання. Вони приклеєні до бічної частини машини.

Ймовірно, камуфляж на передній частині є лише маневром, що відволікає. Хоча поки що ми не можемо бути в цьому повністю впевненими. Компанія Mazda заявляла, що нове покоління MX-5 збудують на унікальній задньопривідній платформі, а автомобіль оснащуватиметься бензиновим мотором. Крім того, асортимент може бути м’який 48-вольтний гібрид. Є шанс, що новинку ми можемо побачити вже 2024 року. На представлених вище фото може бути ця модель, але вона не виглядає так, ніби її значно оновили.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти