Suzuki Grand Vitara повертається на конвеєр

Свого часу в Україні Suzuki Grand Vitara був одним з найпопулярніших бюджетних кросоверів, але з часом цей автомобіль просто пішов. Це було пов’язано як з появою інших цікавих моделей серед конкурентів, так і з кінцем другого покоління автомобілів у 2018 році. Тоді Suzuki Vitara прийшов замінити Гранд.

Тепер компанія думає про повернення середньої моделі, але поки що мова іде лише про ринок Індії. Перші зображення автомобіля Suzuki наштовхують на думку про те, що він може мати одну базу з Toyota Urban Cruiser Hyryder. Такий сценарій здається дуже ймовірним, адже при розробці автомобіля Toyota та Suzuki часто співпрацюють.

В передній частині автомобіля з’явилась велика решітка радіатора з логотипом бренду. Поєднання фар та решітки радіатора відбувається за допомогою вишуканих планок. Фари автомобіля зроблені на основі світлодіодних елементів. Попри модні тенденції, автовиробник вирішив залишити пластикову накладку збоку, щоб підкреслити “позашляховість” автомобіля.

На задній частині автомобіля можна знайти плавні, але досить складні форми. Основні фари поєднані діодною смужкою світла, яка переривається на місці розміщення логотипа. Повороти та вогні заднього ходу перенесли в невеликі окремі фари праворуч і ліворуч, які розташовані в бампері.

Якщо ми поговоримо про інтер’єр, то в центрі є 9-дюймовий мультимедійний екран. У топовому виконанні також може бути цифрова панель на 7-дюймів. Автомобіль також оснащений шістьма подушками безпеки, електронною системою ESP та датчиками тиску в шинах.

Основний двигун новизни – 1,5-літровий бензиновий VVT -Dual Jet з 12-вольтовим генератором s технологією м’якого гібриду (MHEV). Максимальна потужність двигуна доволі скромна – 102 к.с. і 135 нм крутного моменту. 5-ступінчаста механіка та 6-ступінчастий автомат доступні на вибір. Існують конфігурації як з переднім, так і з повним приводом.

Також є класичний гібрид з потужністю 116 к.с. і крутним моментом 141 нм. Такий автомобіль доступний лише з приводом на передні колеса та коробкою E-CVT. Акумулятор більшої ємності дозволяє такому автомобілю їздити в повністю “електричному” режимі.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти