Подушок, АБС та кондиціонера немає: у РФ представили “багаті” Lada Niva Travel

Російський автопром продовжує дивувати своїми автомобілями типу “аналоговнет”. АвтоВАЗ представив три версії Lada Niva Tavel вартістю понад мільйон рублів, у яку не входять ні система активної безпеки, ні кондиціонер, і навіть немає подушок безпеки.

Версії нового позашляховика мають назви Classic’22, Classic’22 Plus та Black’22. Наприклад, Classic Plus обійдеться в 1 036 900 рублів (17 138 доларів за офіційним курсом валют, а за банківським близько 17 500 доларів).

Однак це все одно на 38 тисяч рублів дорожче за найпростіший позашляховик з гідропідсилювачем керма, передніми електричними склопідйомниками, електроприводом і обігрівом зовнішніх дзеркал, центральним замком, бортовим комп’ютером, аудіопідготовкою та комплексом ЕРА-ГЛОНАСС з ручною активацією.

Крім того, це авто російського автопрому не тільки не має наведеного вище “наповнення”, а також не забезпечене хоча б мінімальною системою безпеки й комфорту. У Lada Niva Tavel відсутні АБС, подушки безпеки, підігрів сидінь, кондиціонер, а двигун – стандартний 1,7-літровий 80-сильний у поєднанні з механікою та повним приводом.

Водночас Lada Niva Travel Black оцінили в 1 058 900 рублів (17 616 доларів за банківським курсом), але із єдиних “відмінностей” авто отримало 16-дюймові легкосплавні диски чорного кольору, чорну оббивку стелі, оригінальне оздоблення сидінь, центральний підлокітник спереду, дзеркало в протисонячному козирку пасажира і задні підголівники. Гідне оснащення російського авто.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти