Chery представила преміальний електрокросовер майбутнього

Нещодавно відбулася презентація концепт-кара GENE від компанії Chery. Автомобіль отримав дуже особливий дизайн.

Автовиробник зазначив, що цей концепт-кар не є прототипом якогось конкретного автомобіля. Його позиціонують, як образ майбутніх авто марки у плані дизайну і представлений кросовер задає нові рамки в дизайні для китайського автовиробника.

Один з головних акцентів в автомобілі зроблений на масивній та широкій оптиці спереду. Звідси лінія світла гармонійно перетікає у лінії кузова. Крім химерних ламаних ліній, автомобіль отримав дуже складні панелі кузова, що не збігаються. Це виглядає максимально футуристично, але навряд чи піде в серію. Автомобіль здається дуже довгим за рахунок великого капота та сильно нахиленого назад лобового скла.

Довжина новинки відносно нормальна (візуально він здається набагато більше) – близько 5 метрів, ширина – 2 метри, висота – 1,75 см. У комплекті з автомобілем йдуть два дрони та електричний скейтборд. Також автомобіль отримав технології віртуальної реальності та сонячні батареї на даху.

Через те, що це збірний образ майбутніх дизайнерських ідей, у компанії ніяк не коментували можливі силові установки автомобіля Gene.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти