Представили фари, які світять на 500 метрів

На найбільшому європейському форумі виробників запчастин для афтермаркету, обладнання для автосервісу та новітніх технологій Automechanika Frankfurt 2022 було чимало новинок, що дозволяють зробити звичайний автомобіль більш зручним та ефективним.

На стенді одного з провідних виробників в царині технологій освітлення – Philips було представлено цілий ряд новинок, які можна об’єднати одним словом – світлодіоди. Нові технології дають можливість значно покращити ефективність освітлення авто, а відповідно і їх безпеку.

Серед різноманітної продукції, представленої на стенді Philips були як інспекційні ліхтарі, так і додаткові фари для легкових авто та позашляховиків. Останні можуть бути найрізноманітніших форм та розмірів. Від круглих до прямокутних. Від компактних на 15 см до гігантів 57,3 см довжиною. Такий монстр серії Ultinon Drive UD7050L може освітлювати дорогу на понад 500 метрів! Та ключовими на стенді були нові світлодіодні лампи, що встановлюються в стандартні фари та є ефективною заміною звичайних галогенних ламп. Philips показав відразу три нові моделі: Philips Ultinon Pro3022, Ultinon Pro5100 та флагманська лампа Philips Ultinon Pro9100.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти