Skoda вивела на перші тести новий гібридний універсал

Розглядаючи фотографії тестованого автомобіля Skoda, можна сказати про те, що в салоні буде набагато більше змін, ніж у зовнішності моделі, що розробляється.

Порівняно з раніше випущеною модифікацією, машина отримає інший передній бампер, допрацьовані фари головної оптики, а також збільшений дорожній просвіт та інший задній бампер. Ще однією зміною кузова Skoda Superb 2023 модельного року стане решітка радіатора.

У салоні буде використано тканинний матеріал оздоблення або натуральна шкіра. Передня панель створена із якісного пластику.

Особливістю салону можна вважати велику кількість вільного місця для водія та пасажирів, що додає комфорту під час руху. Багажне відділення також є містким. При складанні задніх сидінь об’єм багажника збільшується вдвічі.

Технічні параметри майбутньої новинки поки що не озвучуються. Ймовірно, що буде представлено кілька комплектацій цього транспортного засобу. Єдине, що можна сказати точно, що разом із бензиновим двигуном будуть представлені версії, оснащені гібридною силовою установкою. Разом із двигуном в Skoda Superb 2023 року працюватиме механічна або автоматична коробка передач, а також передній чи повний привід.

Дата презентації цієї новинки також не названа. Все залежить від успішності тестів, що проводяться, а також від того, коли виробник буде впевнений в готовності автомобіля постати перед шанувальниками. На українському ринку продажі оновленої моделі Skoda Superb стартують лише в 2023 році, але точна дата появи продажів також не озвучується.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти