Новий Toyota Prius помітили під час тестів: радикальні зміни дизайну

Хетчбек Toyota Prius 2023 був помічений під час тестових випробувань. При цьому інформація про розробку нового «Пріуса» вже з’являлася кілька місяців тому, і тоді ж були опубліковані рендери автомобіля. Найпоширеніша гібридна модель «Тойота» і один з перших масових електрифікованих автомобілів, зважаючи на все, готується до майбутнього дебюту вже в новому виконанні. На даний момент модель Toyota Prius знаходиться на початковому етапі тестових випробувань, на що вказує щільний шар камуфляжу. Автомобіль вдалося відобразити фотошпигунам в основному збоку, а також помітна частина корми.

Згідно з раніше опублікованими рендерами та фото, зробленими під час дорожніх тестів, Toyota Prius у новому виконанні задіює останню ітерацію фірмового стилю. Зміни повинні торкнутися переважно передньої частини автомобіля. Порівняно з актуальним «Тойота Пріус» у дизайні можна розглянути більш агресивні нотки. Хетчбек буде виглядати динамічніше і спортивніше, використовуючи нову стилістику марки.

У профіль можна побачити, що кут нахилу передньої стійки дуже малий. Він утворює практично пряму лінію з капотом, що вказує на подальшу оптимізацію аеродинамічних характеристик автомобіля. Задня оптика представлена ​​звуженими і довгими ліхтарями, а деякої спортивності в образ додає трохи піднятий спойлер у вигляді «качиного хвоста». Порівняно з попередником новинка, судячи з рендерів, матиме більш чистий дизайн з меншою кількістю елементів і декору.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти