Новий Volkswagen Golf 2024 помітили під час тестів

Німецька компанія Volkswagen займається оновленням свого дуже важливого хетчбека. Автомобіль повинен отримати проміжне оновлення, щоб впевнено зустріти залишок комерційного життя. Ми бачимо нові «шпигунські» фотографії із тестовим прототипом Volkswagen Golf 2024.

Восьме покоління компактної моделі продається на ринку вже досить давно. Ця машина разом зі світовою автопромисловістю зазнала на своєму шляху чимало труднощів, але все одно завжди залишалася популярною. Найбільші проблеми почалися, коли з’явилася гостра нестача мікрочіпів. Незважаючи на це все, хетчбек Golf досі є найпопулярнішим автомобілем Європи. Саме тому німецький бренд вирішив оновити машину, щоб вона залишалася свіжою. Завдяки новим знімкам ми можемо бачити, що технологія йде повним ходом.

На фотографіях ми можемо побачити салон моделі, в якому теж будуть зміни. Усередині не було камуфляжу, тому ми можемо все розглянути. Варто відзначити, що інтер’єр Golf стане більш цифровим та технологічним. З’явиться великий сенсорний екран, на який виводитиметься інтерфейс інформаційно-розважальної системи.

Поповниться список доступних систем для водія. Що стосується зовнішнього вигляду, то новинка має отримати перероблені фари з новим світловим підписом та оновлені бампери. У механічній частині новин чекати не варто. Колишня моторна лінійка, що складається з бензинових, дизельних і гібридних установок, що підключаються, повністю збережеться. Інженери Volkswagen можуть лише підвищити ефективність двигунів. Дебют модернізованого хетчбека відбудеться не раніше кінця наступного року.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти