Українець продає рожевий Mercedes із номерами “Микола” за 250 000 євро

Автомобіль у рожевому кольорі вже викликає інтерес серед перехожих, не кажучи вже про унікальний Mercedes Sbarro SL Roadster, яке побудували у 2004 році за спецзамовленням. Попри дуже незвичайний дизайн, автомобіль має потужний 6-літровий двигун V12. Авто виставили на продаж у Швейцарії за досить кругленьку суму – 250 000 євро. Оголошення з’явилося на сайті Ricardo.

Тюнінг-ательє Sbarro досить відоме в колах автомобілістів і славиться проектами незвичайних перероблень автомобілів. 2004 року цей незвичайний проект побудували на базі Mercedes-Benz SL600 1992 року.

Зовні автомобіль був повністю перероблений, отримавши нові панелі кузова. Масивний передній бампер з незвичайними радіаторними решітками і “здутий” капот з повітрозабірниками, нагадують якусь хижу рибу своїм зовнішнім виглядом. Якщо придивитися, то спереду можна виявити один відомий елемент від Mercedes – типові прямокутні фари тих років.

Ззаду цей екземпляр виглядає ще своєрідніше. Можна побачити спробу дизайнерів зберегти оригінальний задній спойлер, при цьому над ним розташувався ще один кастомний. Внизу в автомобіля з’явилися відразу 4 вихлопні труби, які йдуть в один ряд з невеликим розривом посередині. Фари залишилися стандартні, але зверху на них наклали маски для надання авто більш футуристичного вигляду.

Салон автомобіля просто перетягнули преміальними матеріалами іншого кольору, але саму “начинку” майже не змінили. Єдиною видимою зміною, яка впадає у очі, є спортивне крісло ківшеподібної форми з електрорегулюванням.

Спочатку авто було синім, але пізніше його перефарбували в рожевий. Найімовірніше, рідкісний автомобіль вдалося вивезти з України до війни. Крім цього авто українець має ще і Ferrari 360 Spider Sbarro в рожевому кольорі, але про його долю поки нічого не відомо.

На цей час представлений ексклюзив продають із пробігом 142 806 кілометрів. Якщо він реальний, то для авто 1992 машина досить непогано збереглася.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти