Стало відомо, скільки коштуватиме Nissan Ariya 2023 року

Nissan Ariya 2023 року надійде в дилерські центри наприкінці цієї осені зі стартовою ціною 44 485 доларів США за передньопривідну версію.

Nissan також запропонує повнопривідні версії Ariya, а також вибір з двох акумуляторів: 63 кВт-год і 87 кВт-год.

Повнопривідний Ariya коштуватиме від 48 485 доларів, що робить різницю в ціні між версіями з одним і двома двигунами досить скромною.

Довгоочікуване продовження Nissan нарешті на шляху до дилерів у США, і автовиробник прагне представити кросовер у цьому швидко зростаючому сегменті. Автівка очікувано має стати найважливішим запуском електромобіля для автовиробника за останні десять років, Ariya прибуде в електричний ешелон, який значно відрізняється від того, в якому Leaf дебютував ще в 2011 році, а також приземлиться в набагато більш нестабільному економічному середовищі.

Розкішний кросовер буде пропонуватися з двома типорозмірами акумуляторів, а також переднім або повним приводом. Менша батарея на 63 кВт-год (достатня для орієнтовного запасу ходу 216 миль) буде доступна з однією базовою версією FWD Engage та з однією комплектацією AWD e-4ORCE.

Базовою буде комплектація Engage з акумулятором ємністю 63 кВт-год і коштуватиме 44 485 доларів США. Така ж базова комплектація та батарея на 63 кВт-год також будуть пропонуватися з e-4ORCE AWD і коштуватимуть від 48 485 доларів США, тому різниця між моделями з переднім і повним приводом становитиме лише 4000 доларів.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти