Українці будуть отримувати штрафи прямо в “Дію”

Від початку повномасштабної війни на території нашої країни, українці втратили доступ до ряду послуг в державному порталі «Дія» в цілях безпеки. Наприклад, перевіряти штрафи онлайн. Хоч камери нещодавно почали працювати знову, але можливість перевірити штрафи в українців не було. Нещодавно МВС повідомили, що до державного порталу повертається дана опція.

Міністр цифрової трансформації закликає громадян встановити застосунок та перевірити наявність штрафів. Адже навіть при відсутності послуги в порталі, штрафів ніхто не відміняв. Михайло Федоров поділився цікавим фактом, що за цей період він отримав штрафів на суму 680 гривень, які були накладені наприкінці серпня. Ви також маєте можливість сплачувати штрафи онлайн.

Крім того, на державному порталі ви зможете «поділитись» вашим авто. Тепер водій не буде отримувати штрафи, якщо він офіційно скористався послугою шерингу авто. Для цього обом учасникам угоди треба пройти коротку авторизацію. Послуга дуже корисна і вже мільйони українців нею скористалися.

Джерело tehnofan.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти