Автопілот Tesla врятував життя жінці на швидкості 110 км/год

Нещодавно з автопілотом американської компанії Tesla сталася досить цікава ситуація. Так, машина, перебуваючи під керуванням автопілота, змогла уникнути аварії, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків при ДТП. Враховуючи той факт, що аварія сталася на швидкості більше 100 км/год, цей випадок стає особливо цікавим.

ДТП трапилося у штаті Флорида на трасі, де в Tesla Model 3 врізався Dodge Charger. Удар якраз припав на задню ліву частину електрокара. Зіткнення сталося на щвидкості 110 км/год. У цей момент водій запанікувала і просто покинула керування машиною. На щастя, автопілот вчасно перехопив керування, вирівняв автомобіль та зупинив його.

Це ДТП обійшлося без постраждалих, чого не можна сказати про автомобілі, які виявилися серйозно пошкодженими. Власник Dodge Charger намагався доводити поліції, що він є жертвою, але відео з камер TeslaCam допомогло постраждалій відновити справедливість. За наявною інформацією, страхова вже виплатила жінці гроші за розбиту Model 3. Вона заявила, що отримала на 15 000 більше, ніж раніше витратила на покупку електрокара і тепер вона збирається купити ще один автомобіль Tesla, але швидше за все йдеться про іншу модель.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти