Новий та найдешевший кросовер Honda: опубліковані зображення та характеристики

Компанія Honda працює над компактним кросовером, який займе у модельному ряду місце на щабель нижче ZR-V. Повідомляється, що цей автомобіль виявиться найдешевшим представником класу SUV японської марки. Він буде побудований на базі Fit та вийде протягом 2023 року. Але Honda поки не розкриває жодної інформації про цю модель. Більше того, не відома навіть її назва. Японські ЗМІ вже опублікували рендери кросовера Honda.

На думку авторів зображень, японська новинка отримає купеподібний кузов з похилим лінією даху та об’ємною кормою. Ззаду у кросовера будуть розміщені наскрізні ліхтарі, спереду — фірмові оптика зі світлодіодами та решітка радіатора з великою сіткою. Новий кросовер Honda, як вважають автори, матиме одну цікаву особливість: він отримає великі колісні диски, завдяки яким у нього помітно зросте дорожній просвіт.

Повідомляється, що довжина японської моделі складе близько 4200 мм, ширина – 1760 мм, висота – 1600 мм. Відстань між колісними осями досягне 2530 мм. За умовчанням новинка від Honda отримає літровий турбодвигун, максимальна віддача якого становитиме 120-130 к.с. Також не виключено, що для кросовера підготують гібридну установку з 1,5-літровим атмосферником під капотом. Очікується, що новинку укомплектують повним приводом.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти