«Двійник» Renault Arkana отримав найекономічніший мотор: стартував продаж гібридного Samsung XM3

На корейському ринку відбувся дебют нової модифікації купейного кросовера Samsung XM3 2023. Повідомляється, що виробник тепер пропонує поряд із бензиновими варіаціями ще й гібридну модифікацію паркетника.

Автобренд Samsung є структурним підрозділом французької корпорації Renault і ніяк не пов’язаний із відомим виробником електроніки. Сам купейний крос збирають на території Кореї з 2020 року.

Щодо нової гібридної модифікації, яку тепер зможуть придбати корейські автолюбителі, то вона аналогічна європейському варіанту Arkana. Вона укомплектована установкою E-Tech, яка передбачає можливості підзарядки від електромережі. Вона базується на основі 1,6-літрового бензомотора, разом із яким взаємодіють електродвигун, а також стартер-генератор. Ймовірно, продуктивність даного агрегату також співпадатиме з європейським гібридом і складе 140 кінських сил.

Візуально гібридний варіант можна відрізнити від традиційного за іншим дизайном бампера та решітки радіатора. Також гібриду будуть доступні нові варіанти забарвлення кузова. В інтер’єрі жодних відмінностей не передбачається.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти