Розкрили перші подробиці найдорожчого кросовера від Chery

Опубліковано перші фото Exeed Yaoguang. Середньорозмірний кросовер від преміального підрозділу Chery надійде у продаж на батьківщині із середини листопада.

Exeed Yaoguang прийшов на зміну моделі TXL та став флагманом бренду. Це серійна версія концепт-кара AtlantiX, презентованого на початку цього року.

Кросовер Exeed Yaoguang зберігає стрімкий силует прототипу та тоненькі світлодіодні фари. Разом з тим, у нього з’явилися широкі грати радіатора з оригінальним візерунком. Стандартними є 19-дюймові колеса.

У салоні на передній панелі встановили два 12,3-дюймові дисплеї. Сидіння розділені високою центральною консоллю. Базове оснащення включає двозонний клімат-контроль, камеру заднього виду, панорамний дах, електроприводи крісел та двері багажника.

Китайський кросовер зі старту запропонують із 2,0-літровим 261-сильним бензиновим турбомотором та 8-ступінчастою автоматичною КПП. Пізніше з’явиться 326-сильний плагін-гібрид. Всі Exeed Yaoguang будуть повнопривідними та отримають адаптивні амортизатори.

Новий Exeed Yaoguang буде коштувати приблизно від $35 000, тобто стане найдорожчим кросовером Chery. Модель може з’явитися і на європейському ринку, адже там незабаром має стартувати продаж Exeed.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти