Культовий Porsche 911 вперше став електромобілем

Класичний Porsche 911 третього покоління відродили у новому форматі. Знаменитий спорткар 90-х переробили на електромобіль і тепер випускають дрібними серіями.

Незвичайний тюнінг Porsche 911 у кузові 964 виконує невелика британська фірма Everrati. Випускають електромобілі Porsche одразу на двох підприємствах — в Оксфорді та Каліфорнії. Вартість стартує з 300 тисяч доларів.

Електрокар Porsche 911 запропонований у двох версіях — на 440 та 500 к. с. Сильніший варіант розганяється до 100 км/год менше, ніж за 4 с. Акумуляторна батарея ємністю 62 кВт∙год дозволяє проїхати приблизно 320 км без підзарядки.

Цікава деталь: бензиновий двигун Porsche 911 не викидають, а віддають покупцю. Автомобілі не надто переробляють, тому за бажання рідний мотор можна навіть встановити назад.

Крім того, електрокару доопрацьовують підвіску й ставлять ширші шини. Обов’язковою є система рекуперативного гальмування.

Покупець може вибрати купе, тарга або кабріолет Porsche 911. У салоні оновлюють прилади, перемикачі й обробку — використовуються дорогі шкіра й алькантара. За доплату запропоновано сучасну мультимедійну систему з Android Auto.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти