Представили оновлену Toyota Corolla

Компанія Toyota представила у Японії трохи оновлений варіант сімейства Corolla дванадцятого покоління. До 2023 модельного року Corolla в JDM-варіанті, призначеному для внутрішнього ринку, отримала легку корекцію зовнішності, зберігши спеціальний шильдик “С” спереду, а корпоративне лого — ззаду. Ключовими новаціями стали збільшений дисплей мультимедійної системи та вдосконалена гібридна силова установка.

Зовнішньо змін небагато: можна помітити злегка підправлену оптику та решітку радіатора. Шильдики, як передній, так і задній, зберегли блакитне обведення, що вказує на електрифіковану силову установку. Також на вибір покупцям надали нові кольори кузова.

У салоні з’явилася мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay і більшим дисплеєм: його діагональ становить 10,5 дюйма проти колишніх восьми дюймів. Можна додати модуль підключення до Wi-Fi. До обладнання увійшли нові системи безпеки, включаючи Proactive Driving Assist. Вона бере на себе керування та застосування гальм, допомагаючи запобігти небезпечному зближенню з пішоходами, велосипедистами та припаркованим транспортом.

До 2023 модельного року Toyota Corolla навчиться отримувати оновлення “по повітрю”, що дозволить постійно вдосконалювати вже існуючих помічників.

Крім цього, доопрацювання зазнала гібридна силова установка на базі 1,8-літрового мотора. Тепер пару йому становить покращений електродвигун. Також були покращені варіанти з 1,5- та дволітровим двигунами, які стали більш економічними.

Вартість седана Corolla стартує з 1990000 ієн і доходить до 2998000 ієн. За хетчбек просять до 2890000 ієн, а універсал – до 3048000 ієн.

Джерело nnews.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти