Новий електричний кросовер Skoda повністю розсекречений

Нещодавно ми побачили дебют концепт-кара Skoda Vision 7S. Він продемонстрував нову мову дизайну чеського бренду, яка використовуватиметься в майбутніх електричних моделях компанії. Однією з них стане кросовер, який стане в один ряд з Kodiaq, але отримає повністю електричну трансмісію. Ми маємо рендер цього автомобіля, який не має офіційної назви.

Зараз чеська компанія активно займається модернізацією та розширенням свого модельного ряду. Звичайно, особлива увага приділяється саме електрокарам, тому що за ними стоїть майбутнє всього автомобільного ринку. До 2026 року ми побачимо одразу кілька новинок. Всі вони отримають дизайн, який показали нам за допомогою Vision 7S. Він поділиться своїм зовнішнім виглядом, а також стане однією із моделей.

Відомо, що однією з новинок стане електрична альтернатива Skoda Kodiaq. Кросовер не будуть схожі на Enyaq. Натомість автомобіль отримає авангардний дизайн, в якому можна буде знайти дуже багато елементів стилю від концепту. Попереду ми побачимо характерні для Skoda грати. Задня частина має дуже різкий та спортивний стиль.

Електричний кросовер отримає дуже просторий салон. Крім того, запропонують місткий багажний відсік. У салоні буде багато топових цифрових технологій, а також штучний інтелект. Швидше за все, дебют моделі відбудеться у другій половині 2025 року. Цей автомобіль стане першим у компанії Skoda, який збудують на новій архітектурі SSP. Вона підтримує два електромотори та систему повного або переднього приводу. Очікується, що акумулятор може забезпечити більше 600 кілометрів автономного ходу.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти