BMW представив дикий інтер’єр X6M Meindl Edition

BMW об’єднався з Meindl Fashion, щоб створити дійсно унікальний X6M, який має більше оленячої шкіри в інтер’єрі, ніж ми можемо пригадати на будь-якому автомобілі.

BMW X6M — модерністський шедевр техніки. X6M зайнятий підготовкою до серйозного оновлення і нещодавно отримав почесне звання шестимільйонного автомобіля BMW, коли-небудь створеного в Америці, але тепер, здається, він прямує прямо в гараж Джо Рогана з X6M Competition Meindl Edition. Цей спеціальний демонстраційний автомобіль має оббивку зі шкіри оленя старого чорного кольору, виготовлену на замовлення з використанням екологічно чистих продуктів і методів.

Цей приголомшливий зразок має спеціальне лакофарбове покриття BMW Individual під назвою Urban Green і деякі спеціальні зовнішні значки, але цей автомобіль особливо сяє всередині. Салон цього X6M прикрашає маса деталей із оленячої шкіри Meindl, включаючи поверхні сидінь і спинок, дверні ручки та підлокітники, центральну консоль і сонцезахисні козирки. Декоративні планки в салоні та чорні килимки з логотипом Meindl додають особливого штриху, і навіть багажник має чорну вставку, вкриту логотипами.

Поєднання шкури оленя з 4,4-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом потужністю 617 кінських сил звучить так як треба. Наразі він залишається виставковим автомобілем, але очікується, що обмежена серія вийде на ринок, щойно сезон полювання закриється.

Джерело theroad.in.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти