Nissan готує бюджетний рамний позашляховик: за ціною “Дастера”

В інтернет потрапили фото нового Nissan Palazzo. Рамний позашляховик мають презентувати в Китаї вже найближчим часом, і до кінця року він надійде в продаж за ціною від 19 500 до 27 000 доларів.

Настільки низька ціна повноцінного позашляховика (базова версія стоїть на рівні Renault Duster) обумовлена тим, що він уніфікований із іншою моделлю — в його основі лежить добре знайомий в Україні пікап Nissan Navara. Більшість кузовних панелей у двох авто спільні, але на місці вантажної платформи Palazzo тепер великий критий багажник.

Примітно, що досить великий автомобіль завдовжки понад 5 м залишився п’ятимісним — третій ряд сидінь йому не додали. Зате покращили внутрішнє оздоблення — використали шкіру й дерево.

Базове оснащення Nissan Palazzo включає безключовий доступ, клімат-контроль, підігрів сидінь і 9-дюймовий сенсорний екран. У топових версіях передні крісла отримали електропривод, і є камера заднього виду.

Новий Nissan Palazzo 2023 оснащений 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 228 к.с. і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуванням диференціалів.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти