Найкрутіший Toyota Land Cruiser покинули у лісі: що від нього залишилось

У Японії виявили покинутий Toyota Land Cruiser, який встиг покритися мохом усередині та зовні. Очевидець зробив серію атмосферних фотографій.

Автомобіль буквально вріс у землю і став повільно руйнуватись під впливом часу. Скільки саме Toyota провела на глухій дорозі невідомо. У спекотному і вологому кліматі на ділянці, що не провітрюється, в низині мох може розмножуватися дуже швидко.

Автор блогу припустив, що Land Cruiser кинули під горою, щоб приховати сліди злочину. Судячи з опису, автомобіль навмисне пригнали в глухий кут і поставили впритул до бетонних плит поблизу дерев. Перед машиною зібралося стільки листя, що їхній рівень майже дістає до капота.

Стан позашляховика такий, що вихідний перлинно-білий колір кузова розглянути складно. Ще гірша ситуація в салоні: дерев’яне кермо зі шкіряними фрагментами зіпсоване рослинами і навіть на пластиковій передній панелі видно сліди руйнувань. Найкраще пручаються природі елементи з легких металів.

Судячи з зовнішнього вигляду, у безвиході залишили Land Cruiser Cygnus зразка 2003 року. Йдеться про найрозкішнішу версію Land Cruiser 100 для японського ринку, яка за оснащенням була ідентичною «старшому» Lexus LX.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти