В Америці випустили позашляховик для апокаліпсису за 250 тисяч доларів

Компанія Rezvani почала приймати замовлення на новий агресивний позашляховик, побудований на базі Cadillac Escalade. Новинку назвали Vengeance (Помста).

Каліфорнійська фірма Rezvani представила свій перший позашляховик Rezvani Tank. Автомобіль з потужним двигуном та надійною конструкцією Cadillac Escalade.

Впізнати у новому Rezvani Vengeance позашляховик Cadillac Escalade непросто. Автомобіль отримав зовсім нову передню частину з вузькою решіткою радіатора, смужками ходових вогнів та світлодіодних фар, мускулистий капот, рубані лінії кузова 22-дюймові колеса. Площа скління суттєво скоротилася, що неминуче має призвести до обмеження видимості та безлічі сліпих зон. Завершує вигляд панорамний люк на даху та суцільнометалеві двері багажного відділення з функцією безконтактного відкриття.

Бажаючі можуть замовити додатковий «армійський» пакет за 95 000 доларів, який має включає броньований кузов і куленепробивні двері, посилене днище із захистом від мін та гранат, шини Run Flat, посилену підвіску та сталевий передній бампер із вбудованою лебідкою. Також сюди входять стробоскопи, система внутрішнього зв’язку, розпилювачі газу, дверні ручки з електрошокером, система димової завіси, система нічного бачення, протигази, а також куленепробивні жилети та каски.

Силова установка представлена 6,2-літровим V8 з наддувом потужністю 426 к.с. Альтернативу йому становить 3,0-літровий турбодизельний рядний шестициліндровий двигун потужністю 281 к.с. Доплативши 85 000 доларів можна замовити версію з топовим 690-сильним V8.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти