У Європі назвали дату повної заборони автомобілів з ДВЗ

Європейський союз має намір запровадити повну заборону на реєстрацію бензинових, дизельних та гібридних автомобілів з 2035 року. На думку європейських експертів, якихось компромісів у законі не буде і не передбачено. Через випуск такого закону та заборону двигунів внутрішнього згоряння, може бути втрачено понад півмільйона робочих місць у Європі.

Щоб не було сильного зростання безробіття в країнах Європи, комісія хоче влаштувати перепідготовку фахівців на інші, більш екологічні та сучасні заводи. Нагадаємо, що деякий час тому світовий банк просив країни запровадити заборону автомобілів з бензиновими та дизельними двигунами, причому зробити це необхідно по всьому світу.

Поки Європа думає про заборону двигунів внутрішнього згоряння, автовиробники масово готуються переходити на повне виробництво електромобілів. У компаній плани виглядають по-різному, проте майже всі зможуть повністю перейти на створення електромобілів до 2030 року.

Поки що продаж таких авто зростає, і вже досяг 4,6 мільйона моделей, що на 1,5 мільйона більше, ніж реалізація “гібридів”. Найбільшу участь у продажу електромобілів бере Піднебесна, і як не дивно – Європейський Союз. Цікаво, як автовиробники вирішуватимуть проблеми з Європою, якщо не встигнуть повністю відмовитись від таких авто.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти