У мережу потрапили нові «шпигунські» фото оновленого седана BMW M5 2024

До мережі потрапили нові «шпигунські» фотографії з тестовим прототипом седана, який їздив звичайними дорогами в Мюнхені.

Як і раніше весь кузов автомобіля покритий щільним камуфляжем. Однак, незважаючи на це, бачимо серійні блоки освітлення. Крім того, можна розглянути деяку частину масивної решітки радіатора. У центрі капота знаходиться маскувальна панель, але ми не знаємо, що німецький бренд намагається там сховати. Попередні знімки дозволили нам детальніше розглянути передню частину машини. Знизу є трапецієподібний отвір, а з боків розташовуються невеликі повітрозабірники. Бічний профіль показує нам колеса, в яких поєднуються Y- та V-подібні спиці.

Ззаду інженери BMW також встановили велику кількість панелей, щоб приховати дизайн. Ми не бачимо навіть фари і не можемо сказати, чи стоять там серійні елементи, чи просто тимчасові заглушки. Знизу бампера розміщуються дві пари вихлопних труб. Раніше було сказано, що в основі трансмісії седана ляже двигун V8. Швидше за все це буде модернізований 4,4-літровий мотор з подвійним турбонаддувом.

Зараз ми не знаємо остаточної потужності, але в новому кросовері XM використовується схожа установка. Нагадаємо, що вона розвиває 644 кінські сили та 800 Н*м крутного моменту. Незабаром дебютує варіант Black Label, в якому потужність складе 735 к.с. та 997 Н*м тяги. У салоні M5 має з’явитись установка з двох екранів. Ми побачимо 12,3-дюймовий дисплей для водія та 14,9-дюймовий інформаційно-розважальний монітор. Дебют потужного седана має відбутися ближче до кінця наступного року.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти