В Америці з’явилися електронні номерні знаки на авто

Вперше інновацію з електронними табличками замість звичайних металевих знаків запровадили у Каліфорнії. Офіційний перехід на цифрові номери відбувся після того, як компанія Reviver, яка займається виробництвом таких знаків, заявила про успішне здійснення пілотної операції з їх впровадження, передає Carscoops.

Цифровий номер можна отримати як під час реєстрації автомобіля, так і просто отримати електронний номерний знак замість металевого. Водонепроникний цифровий знак доведеться оплачувати не тільки при купівлі, а й вносити щомісячну абонплату у розмірі від 20 до 25 доларів. Тестування цієї технології почалося ще 5 років тому, і тільки зараз у Каліфорнії змогли повноцінно впровадити такі номерні знаки.

На цей час єдиним виробником таких номерів є Reviver. За цифрову табличку з номером на батарейках доведеться платити $19,95 на місяць, а за кабельну версію абонплата буде на рівні $24,95 на місяць. З плюсів таких номерів виробник називає можливість трансляції реклами при зупинці та стоянці автомобіля, а також можливої індикації вкраденого авто.

Крім самої рамки, власник такої рамки також отримує в автомобіль GPS-маячок, що дозволяє відстежити місцезнаходження авто. На цей час електронні номерні знаки дозволені в Каліфорнії, Мічигані, Техасі та Аризоні. Ще десять штатів США на різних стадіях впровадження нової технології.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти