Українським водіям порадили звикати до підвищених цін на пальне: колишніх не буде

Українським водіям повідомили про неприємні новини, які можуть засмутити багатьох із них. Справа в тому, що, на превеликий жаль, про постійний доступний бензин пробудеться забути.

Вже понад півроку Україна страждає від важких та жахливих часів. Після того, як президент Росії Володимир Путін наказав піти війною в Україну, життя українців стало з ніг на голову.

Ці трагічні та жахливі події торкнулися всіх сфер на території України. Ринок пального також не став винятком і зазнав маси незручностей.

Ні для кого не є секретом, що все паливо буквально злетіло в ціні після вторгнення. Однак через деякий час все трохи стало на свої місця, але таких цін на пальне, як раніше, очікувати не варто.

Експерт з енергетичних питань та ринку палива Геннадій Рябцев заявив, що він повністю впевнений у тому, що ціни на бензин уже ніколи не будуть як у довоєнний час.

Крім цього, є невтішний прогноз щодо інфляції на території України, яка до кінця року досягне показників 30%.

Завдяки тому, що попит та долар перебувають на більш стабільному та спокійному рівні, паливо поки не дорожчає.

Крім цього, не варто забувати і про те, що відбувається в іншому світі. Ціна на нафту цього місяця зросла, і не варто чекати на те, що вона опуститься назад. Якщо ціна на нафту далі зростатиме, це також позначиться на ціні палива в Україні.

Джерело hyser.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти