Старенький ЛуАЗ перетворили на електромобіль для українських військових

Старенький радянський ЛуАЗ може добре допомогти військовим навіть тепер, якщо відправити його на доопрацювання до вмілих майстрів. Так, невеликий позашляховик завдяки старанню харківських майстрів перетворився на безшумний електрокар, який здатний здивувати своїми характеристиками.

За основу електромобіля було взято ЛуАЗ “Волинь”, розповів про проект його автор Андрій. Під час розробки враховувалися дві основні вимоги — автомобіль мав бути безшумним і мати підвищену прохідність пересіченою місцевістю. Тепер українські розвідники мають електро-ЛуАЗ для виконання найрізноманітніших таємних операцій. Пробіг машини на одному заряді складає близько 200 км.

Крім електричного ЛуАЗу військові на харківському напрямку отримали “швидку”, легковик, кілька позашляховиків та бус. Ініціаторами передачі допомоги українським військовим стали представники харківського бізнесу. При цьому ініціатори передачі допомоги наголосили, що кожна машина створюється індивідуально під запити конкретного підрозділу. Підготовка автомобіля займає близько місяця.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти