У бідному районі Британії знайшли вулицю, заставлену розкішними Rolls-Royce та Bentley

Британці зібрали колекцію дорогих ретро-автомобілів, які ніде паркувати. Довелося звертатися за допомогою до сусідів і ставити машини в них у дворах.

У британському Бірмінгемі існує вулиця, де запарковані десятки Rolls-Royce, Bentley та Mercedes-Benz. Причому стоять розкішні авто в одному з найбідніших і найкриміногенніших районів міста. Про це пише The Sun.

Усі ці автомобілі належать двом братам Багсі та Шукату Алі. Вони вже не один рік колекціонують і продають вінтажні машини. Британці зібрали кілька десятків недешевих авто преміум-класу, причому скуповували їх задешево.

У колекції братів Алі переважають представницькі Rolls-Royce та Bentley різних років випуску. Нещодавно вони навіть придбали два Rolls Royce Silver Spirit, які належали британській королівській родині. За кожен із них заплатили по 70 000 фунтів стерлінгів ($79 000), хоча їхня реальна ціна — приблизно 200 тисяч ($225 000).

Крім того, на вулиці запарковано рідкісний Mercedes-Benz 600 Pullman 1961 року, кілька Porsche та Maserati. Спочатку автомобілі зберігалися у дворі будинку братів Алі, але незабаром там залишилося вільного місця.

Колекціонери вирішили ставити машини на вулиці, але там паркування платне і доводилося платити по 600 фунтів стерлінгів на місяць. Тоді брати пішли по сусідах — попросили їх паркувати машини біля їхніх будинків. Оскільки район бідний, то авто є не у всіх і вільних паркомісць в окрузі вистачає.

Сусіди виявилися не проти — їм приємно бачити Rolls-Royce чи Bentley під вікнами. До того ж, брати Алі частенько катають сусідів на розкішних авто та всіляко їм допомагають.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти