У США відкопали Mercedes SL на задньому дворі будинку через 30 років

Днями в одному невеликому містечку в США стався достатньо страшний інцидент. Так, на задньому дворі одного з котеджів в Атертоні вдалося відкопати Mercedes-Benz 560 SL. Судячи з номера, який був встановлений на автомобілі, він належав колишньому власникові будинку, який проживав тут до самої смерті у 2015 році.

1993 року чоловік заявив про те, що у нього вкрали його Mercedes. Поліція припускає, що причиною такої заяви могло стати звичайне шахрайство зі страховою компанією задля отримання компенсації. При цьому нещодавно з’явилася і друга версія, більш моторошна.

Так, у багажнику було знайдено мішки з цементом, а собаки з поліцейського підрозділу К-9 поводилися досить дивно, тому поліція стверджує, що поки що не варто робити поспішних висновків і говорити, що в цій історії все досить просто. Місцевий начальник поліції зазначив, що, судячи з реакції собак, можна припустити, що десь поруч можуть бути кістки, кров та інші людські останки.

У ході розслідування вдалося дізнатися, що у 1960-х колишньому власнику висували звинувачення у вбивстві жінки, але рішення суду було скасовано через те, що докази ґрунтувалися на чутках. 1999 року чоловіка заарештували за спробу отримати страховку за яхту, яку він спеціально намагався затопити.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти